Pro Natura Bijenpollen 1500 mg., 100 tabl.

Artikelnummer: 1-25
Artikel 6 van 13
€ 38,00 (inclusief btw)

Pollen, ook wel Bijenpollen genoemd, is eigenlijk het stuifmeel dat door de bij verzameld wordt. De bijen voegen er nectar aan toe, waarna er korrels ontstaan, ook wel pollen geheten. Pollen is dus een bijenproduct.
Pollen ondersteunen het afweersysteem en worden gebruikt ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het bijenproduct bevordert de spijsvertering, is verkwikkend voor het hart en goed voor de cholesterolspiegel. Voor een heldere geest en sterkt aan tijdens de menopauze.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tablet per dag of naar dagelijkse behoefte

Allergenen informatie: Let op! Pollen kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een deskundige voor gebruik. In geval van zwangerschap of lactatie, raadpleeg vóór gebruik een deskundige. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten Samenstelling per dag (1 tablet):
Bijenpollen 1500 mg.
Ingrediënten:
(83%) Bijenpollen, Honingpoeder (natuurlijke smaakstof), Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat, plantaardig).

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel