Pro Natura Chelasan, 360 caps.

Artikel 1 van 6
€ 92,00 (inclusief btw)

Chelasan bevat veel verschillende ingrediënten waaronder de B-vitamines; Thiamine, Riboflavine, Niacine, Pantotheenzuur, Pyridoxine, Foliumzuur en Cobalamine, maar ook anderen, zoals Vitamine A,C en E, Selenium en Zink.
Thiamine draagt bij tot de normale werking van het hart. Choline, Foliumzuur, Cobalamine en Pyridoxine zijn goed voor het homocysteinemetabolisme. Mangaan, Selenium, Riboflavine, Vitamine C, E en Zink zijn ter bescherming tegen vrije radicalen. Biotine, Chroom en Zink dragen bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor het behoud van een sterke vaatwand en voor een goede conditie van de bloedvaten. Vitamine B6 en B12 ondersteunen de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Kortom, een veelzijdig product.

Aanbevolen dagelijkse portie tijdens de kuur: 3 x 4 capsules per dag. Geschikt voor volwassenen.

Onderhoudsdosering: 3 x 1 capsule per dag. Geschikt voor volwassenen.

Allergenen informatie: Bevat geen allergenen

Dit voedingssupplement wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Voorzichtigheid is geboden bij gebruikers van bloedverdunnende middelen. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. 

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel