ForMen 60 caps. | Pro Natura

Vorige Artikel 3 van 3
€ 55,20 € 47,30 (inclusief 9% btw)

Met toegevoegde plantensterolen.

ForMen is een uitgebreid product wat bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren. Het belangrijkste ingrediënt in ForMen is Zaagbladpalm (Saw Palmetto of Serenoa Repens), dit ingrediënt is goed voor de prostaatfunctie en voor het behoud van een normale prostaat.*

Vitamine E en Zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 en Zink ondersteunen het immuunsysteem. Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man, helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan een normale celdeling.

Plantensterolen dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.
Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 0,8 g (= 800 mg.) plantensterolen.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen dagelijkse portie: 2 x daags 1 capsule. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 60 capsules

Allergenen informatie: bevat geen allergenen

Dit product is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Een consumptie van meer dan 3 gram (= 3000 mg.) toegevoegde plantensterolen/plantenstanolen per dag dient te worden vermeden.

Patiënten die cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruiken, mogen dit product uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen tot en met 17 jaar.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn en waarbij regelmatig groente en fruit worden gegeten om het carotenoïdengehalte op peil te houden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van  ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

 

© 2018 - 2021 PRO NATURA distributeur Mariet Morren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel