Astaxanthine, 50 caps. | Pro Natura

Artikel 2 van 68
€ 32,00 (inclusief btw)

Astaxanthine staat bekend als een van de krachtigste natuurlijke antioxidanten ter wereld, tot 500x sterker dan vitamine E. Het gepatenteerde AstaPure® in dit supplement is afkomstig van een microalg met de naam Haematococcus pluvialis. Deze alg wordt gekweekt in een natuur-identiek proces van drie maanden onder de zon van de Israelische Arava woestijn, blootgesteld aan dezelfde omstandigheden als in de natuur waarmee de groene alg zijn dieprode kleur (astaxanthine) aanmaakt. Het productieproces garandeert een unieke opbrengst van 95% zuivere astaxanthine.

Door het eten van deze rode alg krijgen onder andere garnalen, kreeften en zalm hun kenmerkende kleur! Ook zou dit tot diverse superkrachten leiden zoals het enorme uithoudingsvermogen van de zalm om enorme afstanden tegen de stroming af te leggen.
De astaxanthine gebruikt de alg om zijn DNA tot jarenlang te beschermen tegen extreme weersinvloeden die oxidatieve stress bij de alg veroorzaakt. Deze antioxiderende werking is ook verantwoordelijk voor de talrijke gezondheidseffecten van dit supplement. Zeer uniek aan axtaxanthine is dat dit in vergelijking tot andere carotenoïden (orange-rode kleurstoffen) in staat is om onze bloed-hersenbarrière te passeren wegens zijn oplosbaarheid in zowel vet- als water, en daardoor langdurig bescherming kan bieden tegen schade aan diverse cellen zoals van hersen, oog en spieren.

Astaxanthine beschermt iedere lichaamscel in
* immuunsysteem
* hart en vaten
* ogen en hersenen
* huid en bindweefsel
* spieren en gewrichten 
*Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europese Unie. 

Waarschuwing:
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten Samenstelling per dagdosering 1 softgel capsule

Astaxanthine (AstaPure®) 4 mg
(Astaxanthine oleohars uit de alg Haematococcus pluvialis)
Ingrediënten: Natuurlijke Astaxanthine oleohars, olijfolie, D-alfa-tocoferol (Vit. E)
Capsule: Zetmeel, Glycerol, Carrageen, Natriumcarbonaat

Gebruik: 1 a 2 capsules per dag
Geschikt voor veganisten

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel