Pro Natura Vitamine B complex actief, 60 tabl.

Artikelnummer: 1-61
Artikel 4 van 10
€ 16,95 (inclusief btw)

We hebben voor deze nieuwe samenstelling gekozen voor de beste kwaliteit en uitsluitend voor ingrediënten die zeer goed opneembaar zijn. Van alle B-vitaminen bestaan verschillende vormen, die zijn niet allemaal even goed opneembaar voor het lichaam. In onze nieuwe B-complex vindt u B-vitaminen in hun bio-actieve vorm, waardoor u zeker weet dat het product een optimale werking heeft.
We hebben bijvoorbeeld bij Vitamine B6 gekozen voor Pyridoxaal-5-fosfaat en bij Foliumzuur hebben we gekozen voor 5-MTHF Quatrefolic. Voor beide stoffen de meest biologisch actieve vormen die er bestaan.
We hebben gekozen voor een gemiddelde, verantwoorde dosering, met een ADH/RI (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid/Algemene Referentie Inname) van gemiddeld 250%. Hierdoor krijgt u zeker voldoende binnen.

Wat doen de B-vitamines?
Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 hebben een positieve werking op het zenuwstelsel.
Vitamine B2 en B12 ondersteunen de opbouw van zenuwcellen. De B-vitamines activeren je natuurlijke energie in het lichaam en Vitamine B6 draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren.
Vitamine B6 en B12 ondersteunen de afweer van het lichaam en dragen bij tot een normale vorming van rode bloedcellen ook zijn zij goed voor homocysteïnemetabolisme. Vitamine B1, B3, B6 en B12 dragen bij aan een normaal psychologisch functioneren, dragen bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en zijn goed voor de gemoedstoestand. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B2 levert een bijdrage als anti-oxidant en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en is goed voor het gezichtsvermogen.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tot 2 tabl. per dag of volgens advies.

Inhoud: 60 tabletten

Allergenen informatie: bevat geen allergenen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. 

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten ADH%
Samenstelling per dag (1 tablet): RI%:
Vitamine B1 (Thiamine hcl) 2,75 mg. 250%
Vitamine B2 (Riboflavine-5-fosfaat) 3,5 mg. 250%
Vitamine B3 (Inositol hexanicotinaat) 40 mg. 250%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 15 mg. 250%
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 3,5 mg. 250%
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 7 µg. 280%
Foliumzuur (Foliumzuur, 5-MTHF Quatrefolic®) 400 µg. 200%
Biotine 125 µg. 250%
Choline (Choline Bitartraat) 10 mg.
Inositol (Inositol hexanicotinaat) 10 mg.
PABA (Para-amino-benzoezuur) 10 mg.
Ingrediënten: Vulstof (Microcrystalline Cellulose/plantvezels), Vitaminen, Antiklontermiddel (Calcium Carbonaat), Bindmiddel (Calciumgebonden vetzuren), Choline, Inositol, PABA, Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), HPMC (Coating), Biotine.

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel