Pro Natura Vitamine B12, 60 zuigtabl.

Artikelnummer: 1-29
Artikel 5 van 11
€ 26,50 (inclusief btw)

Het belangrijkste ingrediënt in het product Vitamine B12, is natuurlijk vanzelfsprekend Vitamine B12.
Vitamine B12, ook wel Cobalamine genoemd, speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen, het ondersteunt de opbouw van zenuwcellen. De vitamine draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie en bij het leervermogen, draagt bij aan een heldere geest en is goed voor de gemoedstoestand.

Verschillende vormen
Van vitamine B12 zijn meerdere vormen beschikbaar. De meest gebruikte vorm is toch wel Cyanocobalamine, Cyanocobalamine moet eerst door het lichaam worden omgezet naar Methylcobalamine, voordat het gebruikt kan worden. Daarom wordt in ons Vitamine B12 product Methylcobalamine gebruikt, dit is direct beschikbaar voor het lichaam.

Ter ondersteuning is Foliumzuur toegevoegd. Deze stof draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren en draagt bij aan de weerstand tegen stress.
Vanaf heden bevat dit product 5-MTHF Quatrefolic. Dit is de meest natuurlijke, actieve vorm van Foliumzuur. Deze vorm van Foliumzuur is vele malen beter opneembaar voor het lichaam.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tablet per dag opzuigen. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 60 zuigtabletten

Bevat geen allergenen

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten ADH
Samenstelling per dag (1 tablet): RI%:
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 1000 mcg. (40000%)
Foliumzuur 400 mcg. (200%)
(RI=Algemene Referentieinname)
Ingrediënten: Isomalt (zoetstof), Plantaardige olie (Bindmiddel), Kersenaroma, Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), Methylcobalamine (Vit. B12), Stevia (natuurlijke zoetstof), 5-MTHF Quatrefolic (Foliumzuur).

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel