Pro Natura Vitamine C complex, 130 tabl.

Artikelnummer: 1-56
Artikel 6 van 10
€ 11,00 (inclusief btw)

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en vrijwel de bekendste vitamine die er bestaat. Vitamine C is een veelzijdige vitamine en draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor soepele aderen, ter bescherming tegen vrije radicalen en ondersteunt de afweer van het lichaam.
De vitamine heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid, speelt een rol bij de botaanmaak en speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen.
Vitamine C activeert je natuurlijke energie in het lichaam, speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook verhoogt vitamine C de ijzeropname en ondersteunt de vitamine het herstellend vermogen van de huid.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 tot 5 tabletten per dag.

Inhoud: 130 tabletten

Allergenen informatie: bevat geen allergenen

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg voor het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten ADH
Samenstelling per dag (5 tabletten): ADH:
Vitamine C (Ascorbinezuur) 500 mg. (625%)
Rozenbottel 50 mg.
Rutine/Hesperidine mix 50 mg.
(ADH=Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
Ingrediënten: Ascorbinezuur (Vit C), Vulstof (Cellulose Microkristallijnen), Katoenzaadolie (NON GMO), Rozenbottel gemalen, Rutine/Hesperidine mix, Antiklontermiddel (Magnesium stearaat, Silicium dioxide).

Ontvang korting op uw producten

Zelf distributeur worden van Pro Natura?
Geen enkele verplichting, alleen profiteren van korting.
Vraag naar de mogelijkheden!

 


 

© 2018 - 2024 Mariet Morren | PRO NATURA distributeur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel